1. About

Acest Blog a aparut ca o reactie la cartea lui Daniel Mitrofan, „Pigmei si uriasi” care a starnit o furtuna generala si multe framantari personale in sanul comunitatii crestine baptiste romane. Initiativa apartine lui Daniel Branzai, din Los Angeles si a catorva prieteni. Comentariile voastre, corecturile si completarile sunt anticipate si necesare pentru ca acest site sa fie mai bun.Va astept la: danbranzai@yahoo.com

6 comentarii

  1. Nelu Achim said,

    Felicitari pentru site.
    Macar in ceasul din urma sa cunoastem adevarul care aduce slobozirea…
    Unde si cum se poate procura cartea „Pigmei si uriasi” in USA ?

    God bless.
    Nelu Achim

  2. Petru RUSU said,

    Ma bucura initiativa fratilor baptisti si sper ca adevarurile ascunse odata dezvaluite si cunoscute de biserici sa nu se mai repete in noi.

    Sper ca si fratii penticostali printre care ma numar sa se trezeasca la realitate sa invinga teama si sa ia atitudine impotriva lucrarii straine infiltrata in bisericile noastre.

    Pettrusu > Melbourne

  3. barna gheorghe said,

    nu inteleg.. , marturia sau scrisoarea cu explicatia fratelui Tson nu este edificatoare ??!!

  4. barzilaiendan said,

    Draga Barna Gheorghe
    Fratele Ton este un om controversat, cu o evolutie personala contorsionata si convulsiva. Explicatia dansului a fost si este contestata de multe persoane, in diverse comentarii pe care am preferat sa nu le afisez aici. Ele evolueaza intre aprecieri extreme, vorba unui articol, „Iosif Ton, inger sau demon”. Tocmai de aceea am ales sa adaug la „punctul dansului de vedere” si parerile altora. Contributia aceasta multicolora reda mai corect „ce?”-urile si „de ce?”-urile acestui subiect atat de dureros.

  5. Chris said,

    As dori si eu o copie a celor doua capitole din „Partidul, Securitatea si Cultele” care se refera la neo-protestanti. Le aveti scanate cumva? Sau sunt deja postate pe vreun site? Multumesc.

  6. baptist said,

    Billy Graham si crestinismul in Romania(comunista)
    http://www.alfaomega.tv/iptv/?optiune=vod&video=932&tab=40

Lasă un comentariu